Friday, July 24, 2009

last day kat HSB


ok jap lagi nak pegi wad dah. last day. last day. last day. hu, hari ni betol2 last day practical kat hospital sungai buloh. panih memang tak posting kat sini dah. sedih la pulak. takpe2, last day ni hopefully dapat LEBIH banyak cases n boleh buat banyak kerja lagi! nak amek case, nak insert branula, nak buat t&s, nak sume!! semangat murni! :) smuga KURANG and TIADA unsur2 yang suke mengganggu gugat emosi aku and hope abang V will be there too. senang sikit buat kerja. hehehehe :D and of cos MR. saya-suka-awak :)

ya allah, bagilah hari ini hari yang baik dan bermanfaat bgku. amin

plis be there abang V :) bukan menggatal, tapi yg 'kakak' sume garang T_T

oh oh, malam ni ade nurkasih.
huuu~bestla cite nih.
tapi tak dapat tgk la pulak, sampai umah dah pukul10.
hu, takpe la, tgk kat tenet tv3 je la. hee~ :P

2 comments:

I - s Y a said...

pe lg. mintak la no tepon die sbelum blah. leh awk ngurat die nnt.

m u r n i said...

ahaha! mane boleh. tak reti i nak ngorat2~~ but i found his fesbuk!! ngeee :D