Friday, July 17, 2009

tQ isya!!!!

yeyeh! yeyeh! tengoklah blog title dah ade corak2 and gambarku yang selebet!
ahahaha! thankx to isya yang baik hati lagi cun nak buatkan kod untuk kite!
tibe2 kite sangat2 semangat nak belaja plak buat. cam senang gile an tapi cam malas nak pk.
tapi sebab tgk cam bes an, so nak buat jugak!! hoyeh3!
tapi kite tak reti nak pendekkan panjang die tuh nak jadikan die fix cukup2 je kan.
erk, paham ke? nati la pas balik wad esok nak usha lagi code! ngeh3.
wahh! da pukul 1.13am! nak iron baju!!!!!
huish, nyamok banyak nih! grrrr!

3 comments:

I - s Y a said...

alamak panjang ek. haha. tu bukan code. tu image tu terpanjang kut.

nah, yg ni pendek skit. (awk replace URL (link) image tu je.

http://i3.photobucket.com/albums/y62/isya/murni2.png


kalo nak pendek lagi, pakai yg ni.

http://i3.photobucket.com/albums/y62/isya/murni3.png

m u r n i said...

thanks isya! dah ok dah! yang pendek tuh pendek sgt. hehe. awak, kalo tuka gamba an, still gune kod same, tuka die nye url je an? :P

I - s Y a said...

yups. tuka url je. pendek sgt dua2 tu..haha. main ngan code jelah nmpak gayanya