Monday, May 24, 2010

mengantuk, datang lah kepadaku.


aku nak tidur. aku nak tidur. aku nak tidur.

tahu tak, aku tak tahu ape yang terjadi. aku tak boleh tidur. ulang suara TAK BOLEH tidur. baring2, pusing2, tutup mata, bukak mata, masih tak bisa.

aku rase susah hati jugakla sebab aku bukan jenis org yang susah nak tidur.
aku jenis shut down in 2secs. ahaha

ok, semalam aku dah berjalan2 merate2, sampai penat sgt.
dah landing 1am, tapi tak berjaya jugak tidur. aku nak keje nih.
aku dah bace doa macam2, banyak2 kali.

kesian org lain yang aku kacau malam tadi di sebabkan ketidak bolehan tidur ini.
rase nak tepon ummi, tapi kesian pulak ummi terbangun nanti.

last2, sampai pagi aku tak tidur, dan dengan toyenye muke pegi keje.
tapi takdelah penat or mengantuk pon tadi.

dah sekarang, aku sudah sampai rumah.
masih tak buleh tido. sob3

adakah aku perlukan Xanax?
kesiannye org2 yang insomnia..
oh tuhan, tolong lah. T_T

takpe, aku cube lagi.

eh jap, ni bukan kes tidur tak lena, mandi tak basah n watsoever itu oke. haHahah.
tak tidur pon takpelah.

9 comments:

maya ijau said...

me had the same problem last night..
i think it was the J.Co coffee la my dear..pukul satu cerah je mata..kol 4 da bangun, then 'paksa' tido until 6.30am..

or maybe u terlebey nanyi lagu tema semalam..ngeh ngeh ngeh! Donut PLEASEEE!!

orang kurang rajin said...

if betul sebab J.Co coffee, then waktu kelas saya mahu minum banyak2. hah.

murni, baca novel. haha.

murniizar said...

ahaha! saya sudah selamat melayari bahtera dengan aman! baru bgn tadi. hehe. suke2. woh, betol ke coffee j.co? perggh, muni kan minum coffee takde efek, maknenye j.co ini sgt kuat la smpai memberi efek kepada saya! wow! terasa cam alvin and the chipmunk!

yah, novel pon dah try dah ;p

neveralone said...

haha.samela kopi takde efek meh utk saye.seppp.awk,sanye kite nk komen gmb atas awak tu je. geli laaahhhh dat guy! hahahahah:P:P

murniizar said...

kite pon rase cam geli gile la itu lelaki kan. ahah. cam nyampah gile. sepak kang. ingt nk tuka. tapi tak sempat lak. jap

\'iffah said...

murni...try baca buku sejarah tingkatan 4..upps! *hehe, gurau*

murniizar said...

aahaha. buku tuh dah takde la 'iffah!! ahaha. aduhai

maya ijau said...

hoi..syaitan mane nye gambaw mu amek menghiasi posting ini?? horrorrrrrr

murniizar said...

ahaha. itu syaiton yang tamau kasik tidur punya lo. horror kan. siap gigit kelopak mate. cehss

gamba yang laki insomniatuh cam geli je. tak seswai