Thursday, May 20, 2010

gila betul kau nih.

kau tahu tak.
mood boleh berubah dalam masa satu saat.
kata2 kau tuh, buat aku sakit hati la. adoi.
kenapelah kau saje nak carik pasal ngan aku.
aku elok2 je cakap ngan kau tadi kan.
kau nak touching2 ngan aku apehal.
aku memang tak paham kau pon.
aku takpenah mintak kau buat pape pon untuk aku.
patu bile ko dah rase kau tuh salah, kau mula la mintak ampun bejuta kali.
aaaah, tak payah.
blah la kau. babun.

stupid crazy person.


monolog sehari selepas publish ini entry:
aduh. tak supan sungguh murni. mintak ampun atas segala kekasaran bahasa. termasuk babun, babun tak bersalah. kamu sgt menarik kerana buntutmu yang merah.
saya sebut nama kamu itu kerana sangat comel. cube marah dan sebut babun, lebih lembut bunyinye dari babi, bodoh ,bangang, sial atau celaka etc. tapi lebih lembut kalau sebut astaghfirullah. isk isk. T_T mintak maaf babun. saya marah betul semalam, sampai mengalir2 air mataku ini. atau mungkin ini pms. forgive me allah.

9 comments:

orang kurang rajin said...

siapakah manusia mengarut itu. isk.

Anonymous said...

hoh.cik mumi, sila jangan marah2.nanti anda tidak ceria.ok k?

hoyeh3 said...

yah: u know that person yah. ampeh je.
cannot wait to c u! :P

incik dedi: huu. marah ini semalam saja. hari ini sudah oke krn mumi sudah tidur dgn lena td. hari yang ceria! biarkan babun gila sorang2. :)

I - s Y a said...

yeay~ babun!

Anonymous said...

hoh.dedi nasihatkan mumi jgn kawan ngn babun lg keh.sbb babun montotnye merah

orang kurang rajin said...

comel plak jangan kawan dgn babun sebab bontot dia merah. haha.

ohh saye kenal? saye mahu sepak2 orang itu!

hoyeh3 said...

isya: memang babun die itu. pastu buat2 tak bersalah. memang babun.

incek dedi: mumi tgh pikir lagi nak kawan tak dengan babun tuh even mumi tatau pon montotnye merah atau tidak.

yah: sudah tahu kan? tolong sepakkan org itu. silekan.

Anonymous said...

ohh.baiklah.semoga mumi tidak marah2 lagi

murniizar said...

woh, tak mahu marah-marah. buruk sgt rupenye.