Thursday, June 04, 2009

orang yang same ke?

jeng jeng jeng!
tadi pegi ronda2 blog musaf, cite pasal kazen die nikah.
encik zahir dan puan Hilyah.
tengok punye tengok gamba, 'eh,cam kenal je encik zahir ini?'
terdapat 'sesuatu' misteri di situ.
ahaha, flashback balik rupenye2 kan...die kan...
eh, tak sure sbenanye die sape... tengok gamba nih.



ni gambar yang telah diambil secara senyap2 tanpa ihsan dari blog musaf. heheh, tengok muke zahir tuh. [ je gamba yang agak clear kot muke en.zahir] klik untuk lebih clear dan bandingkan pula dengan gambar bawah ini.. :



ini diantara koleksi gamba konvo abg saya. lelaki yang memakai spek itu serupa ngan en.zahir kan? abang saye yang berkonvo memegang paper bag kuning.

en.zahir = kawan abang fiqi??
ahaha, muke cam same, name pon same.
klon atau pelanduk 2 serupa serupi?

aaannddd, akhir blog musaf tu kate kenduri zahir tu this wiken yang mengukuhkan lagi die adelah kawan afiqi!! sebab afiqi tanak balik umah sebab nak pegi kenduri kawen kawan die. huhuh. kenduri en.zahir la kot.

haaa..betolla kot nih en.zahir kawan afiqi.
ahah, sedare rupenye ngan musaf n nadirah sume2.
huuuu..itu je lah. selesailah 'sesuatu' misteri. wakakaka. [selesai la kot]

tah hape2 la..

7 comments:

bingkisaNurani said...
This comment has been removed by the author.
bingkisaNurani said...

murni!

kecik btuii dunia ni kan :)

betul la zahir tu spupu kite :)

minggu lepas die kawen kat singapore n sabtu ni kat putrajaya..kite jd penyambut tetamu..he3..

alang2 abg awk datang, awak dtg ler skali :)

p/s: komen yg pertama tu awak delete forever ek..kite trsalah tu..hu2

musaf said...

ye la tu kot. Dia student genetic kat um, post graduate. gamba konvo tu masa undergarduate 2 tahun lps rasanya.

musaf said...

ohh..xpe curi..da ade watermark kat ctu, bole mem-femes-kn lagi blog i ..haha~

maYA IJau said...

oh oh..zahir kawen..
dia suke tido kat Library..akak tahu sbb akak pun slalu tido kat sane gakss...ha ha ha!!

m u r n i said...

nadirah: heheh, ritu abg kite ajak pegi tapi kite kuar ngan yah ten fena sume2, tak sempat nak sampai umah sebelom maghrib, tak pegi la jadiknye. hue2.

musaf: woo..btollah nih sepupu kome. ahaha,tak pasal2 je promote blog anda~ ngeh3.

nya: heheh, sesame tido kat library. mesti bess kan library besaw.

romie pujaan said...

wah wah wah abg fiqi dh master??
xbley blah
tahniah tahniah