Monday, June 22, 2009

ims :)

ijtima' mahabbah sanawi



banin bujangs [wow lame tak gune ayat nih]



dah kawens



bujangs cun-cun. heheh. [banat]

heheh. IMS on 20 + 21 june kat Le Paris kat PD! weehoo! sgt bes.
gamba nih je yang ade, kamera sendiri tak on pon. ngeh3.
belom abes korek2 rompak2 gamba slr mereka2 yang berkenaan!
wakaka! later la cite panjang kalo rajen. rabu exam. cis. haih.

11 comments:

zeyra zaha said...

sudah jumpakah ngan anak sedare saya? hihihi

I - s Y a said...

ni rompak kat mana nih? nak rompak gak. gambo reramai besst

Oasis said...

Program ap yer...? Blh tak cik bagi detail sket...

m u r n i said...

yot: sudah jumpe!! tiut miut! tapi time tuh die cam badmud [kak jaja kate ah], tapi lelame die senyum. stress tengok! ahahah :P

isya: kite rompak kat facebuk rahim G***. ahahah~ pegi add die lah wee~

wadi: ni program reunion sekolah. whole skol gather balik. tapi tak sume la yang datang. program nih 2tahun sekali. hik3. sgt bes,name die Ijtima' Mahabbah Sanawi [IMS]

nadzmoish said...

kalo slps 2 thn, IMS yg akan dtg gambar kte bkan ag dlm categori bujangs cun-cun... bertambahlah categori berkahwin...ahaks

hazirah said...

hahahaha nadz! mungkinkah anda dikategori berkahwin? eyy ke sudah ber anak? kui3. weksssss!

m u r n i said...

ceceh nadz! kemaen lagi impian! kate nak kawen pas abe stadi! huu..tau ah dah jumpa 'si mata cantek' kat ims! :P

hazirah said...

siapa si mate cantek? cam geli je bunyi [if dia adalah lelaki!].haha

m u r n i said...

aahhaha! cam geli je an. tapi seyes yah, mate die cantik!! ahaahah

nadzirah said...

haha..sshhhh..jgn sebut kuat2..malu la :p

m u r n i said...

oh ohh oh! shhhh~ :P