Thursday, June 25, 2009

murni is 21 years old. HAHA

nak durian! nyum nyum! nak nak!

salam.
25th june 09
huu, murni twenty-one hari ni.
selamat hari lahir la ye muni!
dah tue tuh, perangai elok2 sket!! ngahaha!

oh saya dapati besday kali nih sgt sweet kerana,
1- shila bg lagu besday yang sangat la tiut miut. aman damai denga
2- adikku mawa snoll and the band nyanyi lagu besday sangat kuat sampai nak terpekak denga! haha. tq bebeh.
3- hari ini indah sebab takde tragedi air mata cam last year nye besday sebab kuar result gile merobek hati. ngeh3.

tQ kepada sume2 yang wish yeh samade secara langsung ataupon tak. ngeh3 :P terima kasih. syukran. toce. thank you. nandre. tah hape tah lagi.

tibe2 teringat plak besday zaman tok kadok sekolah dulu mcm la tue sgt . mase tuh kat umah, patu dah pkul12 [cam bese la wish kol 12 an] ade dapat voiceSMS. patu ade lagu besday budak2 kecik nyanyi. bile denga sore adela 3,4 orang budak laki pompuan kot. alahaiii, sgt la comel! my fren hanta. sweet2 gtu! ahaha! :))

hoooo~tadi denga + tengok berita sambil makan nasik, h1n1 dah betambah banyak!! harini je tambah 11cases! sgt takot la. dah la next week practical hospital sungai buloh yang memang pusat h1n1. aih aih. jauhkan la dari penyakit2 ni ya Allah. amin amin amin. pastukan, pasni sekolah2 yang tutup tu sume akan dibukak n nati sume students n cekgus akan di monitor tempature. sanitizer pon derang akan bagi sorang satu. huuu. precaution tuh. patuh, menteri hape tah name tuh kate skang kene sebot SELSEMA BABI tayah gune h1n1 dah sebab nak bg kesedaran kepade org ramai pasal mende nih. ye la asek sebot h1n1, influenza A mane orang cam nak paham sgt an. huu. jage2, selsema babi. jgn la pegi tempat yang ramai org sgt. hu.

nak taip lagi nih. tapi nak bace buku. esok repeat CPR! hoyeh2! fokus muni! 2 rescuer for infant kene bg 15 compression and 2 blows! ingat! bla3...lulus.lulus.lulus!

p/s: tadi dapat 2 bags, 2 mugs! hoyeh3. tq kepada mereka! :))

6 comments:

Oasis said...

Selamat Ulang Tahun Cik Murni. Semoga bebas dari selesema babi.

m u r n i said...

ahahah! thanks wadi!! :) inshaAllah! sume bebas eh dari selsema babi nih! amin amin amin!

I - s Y a said...

epy beday

bibot said...

epi bday kak muni!!

sori kite tlambat!

hehehe~

MaRyAm DzuLkifLi said...

bagos la muni ni~pasni asal ingat bufday muni mesti ingat tarikh kematian micheal jackson~weeeee~

m u r n i said...

thanks bibot! :P

er, MJ TIADA 25th june ke? huhu. blurr aku