Friday, June 26, 2009

LULUS!

salam alayk
alhamdulillah! aku LULUS re-seat paper CPR!
saje tulis uruf besa sebab sangat teruja :D
Allah je tau betape bersyukur n seronaknye aku.
thanks Allah! ^_^

tadi mase re-seat paper an, ade doctor amek jugak test nih.
markah ku same ngan die~ :P 49/50. hoyeh3!
tapi yang bezenye dokter first attemp, aku 2nd attemp. wakakaka!
[word : attemp paling banyak dalam paper tadi]

btollah kakmaya kate: the more the better!
banyak aku bace, lagi aku hebat! we!!

lagi satu, CPR nih bukan untuk org2 in medical line je tau!
sesape pon boleh. mase aku amek cpr nih ade pakcik2 IT, org graphic, kerani n ramai lagi.
lagi ramai, lagi bagus. sesape je boleh amek. semua leh menyelamatkan nyawa!
kalo ade masa duit dan kesempatan, jgn lepaskan peluang ini! :)

ok la tuh, ni ade video CPR. ready 1, 2 , 3!!





fuhhh...semput2 nak kire! ahahah -_-"

7 comments:

I - s Y a said...

TAHNIAH~!! HoyeH HoyeH!

nadzirah said...

wah..49/50..congratz :p

m u r n i said...

hehehe! terima kaseh ye cik adik berdue! :P 49/50 tuh bese je nadz. kawan kite lagi hebat, exam first tuh direct 50/50! kalah dokter tadi tuh! wakaka! mantap ah die, buleh ganti dokter. kui3 :P

zeyra zaha said...

congret2! nk wat gak muni ajarla...

m u r n i said...

waahhh! excited yot! kite ajar mmg boleh. senang je~tapi kalo kite ajar awak tak padat sijil la. haha, nati takleh buat CPR kat org. heheh. tapi teori bace buku la. :P

MaRyAm DzuLkifLi said...

bagos aaa;) congratzzz;) kt video tuh kate 3set 30compression.....tiap 1set tu bg ciuman hangat kan????~weeeeee~

Oasis said...

Pernah jadi organizer untk CPR course tapi tak sempat nak joint semua latihan dia sbb bz ngan event tu sndri. huhu