Sunday, May 15, 2011

'aliah and maisarah

semalam, aku pergi ziarah 'aliah dengan baby maisarah yang baru lahir. oh sangat best. aku memang agak penat, tapi aku nak sangat tengok baby 'aliah. maka mengumpul kekuatan bangun pagi, [thanks to hannan sebab kejut kite ;p ], cuci uniform jap, then terus naik ktm gerak ke Klang. kemudian wardati mai ambil aku dan hannan kat ktm klang selepas dia ambil ashila .

then, kami pun singgah jusco sebab takkan nak pegi ziarah 'aliah and maisarah tak bawak apa-apa kan. selepas meronda, maka kami pun membeli ini untuk maisarah :)



wardati membuat penelitian. Eager to know.
haha. nak main aa tuh sebenarnye


kemudian bf wardati pun menbawa kami ke sungai buloh, rumah 'aliah. tersangatlah gembira bila dah sampai. masuk rumah, terus salam peluk-peluk 'aliah dan rampas maisarah! ahahahah. maka kami pun berbual-bual tentang pengalaman 'aliah mengandung dan bersalin. hihi. best best :)



ini di 'aliah munira! seronok sangat bila jumpa.
tak sangka dah ada anak.
padahal dulu sememeh-sememeh tidur dalam kelas. hahaha.



ini maisarah and me! ho.
oke-oke. ni maisarah tengah menguap. hahah.




haa, ini maisarah tengah tido. wee~! comel laaaa! haiyo.



ini maisarah tidur atas lengan empuk KAK murni. hahahah ;p



hehe. wardati dodoi maisarah.
thanks to you sebab ajak kite :)
oh, bawah nih video maisarah. pandai betol.
pandang je kamera. mate terserlah bulat. hohoho


video


p/s: kite memang nak ajak yah and aten. tapi sebab tumpang wardat, maka takot tak muat kereta. sori korang. nanti kite pegi lagi tau. huu

No comments: