Thursday, May 28, 2009

tag #3 -nana

ditag oleh nana nonet. naseb ngah rajen. heheh. :P

1. kalau anda jadi orang terkaya didunia?
blaja setinggi mungkin sebab fees uni tayah susah2 nak cari. sebab kaye kan. patu nak menderme je. bagi org duet. yeh yeh. tolong org. ummi salu aja camtuh. belikan ummi ngan buya ape2 yang derang nak. beli umah cun n selesa for umi buya plus 5 orang gaji untuk tolong umi masak [tolong je eh? sbb umi still kene masak sbb sangat sedap!! :P], kemas umah, picit+urut umi, siram pokok sume2. pastu nati da kawen nak hias umah cantek2. nak masak macam2, segale jenis kek lauk pauk sume2 sebab mase tuh tak kesah dah, duet banyak leh beli pape. pas masak le sedeqah kat sesape. da ade anak, beli barang2 yang comel, cun2, dan bermutu, hanta belaja bagus2. beli baju suami yang semat2, bajuku yang cantik2 tapi sederhana supaya nampak org islam tak selekeh. haa..panjang plak. tq :P

2. Kalau anda jadi orang terseksi didunia?
berusehe menutup aurat selengkapnye.

3. kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
100 je? alang2 nak bukti cinta, bia ah tinggi lagi. :P

4. kalau orang kata blog awak teruk nak m*mp*s?
tah, tak kesah kot.

5. kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda
hurm, mintak2 la teman hidup yang bergune dan tak menyusahkan hidup. sayang daku saorang~ cewahhh! :)

6. kalau tiada lagi hari esok?
kiamat la kan??

7. kalau orang yang anda benci berada didepan anda ?
jangan n takkan pandang die. seyes. formula paling best.

8. kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
tanak la. eee..lipas..sucks!

9. kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
memang hari2 bangun tido umibuya takde pon kat hostel nih.

10. kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati. nyatakan nama artis/selebriti tersebut
owhh..then blah. tak heran. tapi kalo wardina, nak tgk muke die lelame. ahah. cun la.

11. kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
akan ku pinjamkan lesen itu kepada sesiapa yang berani untuk membunuh semua lipas dalam dunia ni.

12. kalau orang kata anda kacak/cantik ?
tengok la sape yang cakap. hehehe. sengih je kot. atau pon cakap 'haa..ye la tuh'

13. kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
tabah. live life to the fullest.

14. kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
ala.tak penah becinte. tatau ah.

15. kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah apa yang anda inginkan?
best student!

16. kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing, bangsa asing mana yang anda inginkan?
jeng jeng jeng! :P

17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
nangis la. ni penah kot. penat seyh nangis.

18. kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
buat bodo je la. asal tak kaco aku. ahaha.

19. mengenai orang yang tag kamu ini;
baru bukak braces. n salu perasan comel!! ngah3 :P jgn mara dik non!

20. saya tag mereka pula.
zeyra
isya
nadz
nadirah azam
yah [takleh linkkan. hek3, yah tasuke]
nya
feyna

7 comments:

bingkisaNurani said...

amboi cik murni

die tag kita yer

nak kenakan ker..

tapi soklan2 die pelik2 la

segan lak nak jawab :p

m u r n i said...

uish! jgn le memalu. ahhaaha.
takpe2, kalo segan tayah jawab. kite kan negare demokrasi! :P

I - s Y a said...

hahaha rupenye ditag juge oleh cik murni. klaka la sokln tag ni..panjang gile. okeh nnt kt jwb sbaiknye..

bingkisaNurani said...

kite jawab je ek

tapi jawapan die camtu je la yer..

m u r n i said...

isya: haha. kite pon men tag je tuh. eheh, trime kasih la sebab nak jawab. hahah :P jawapan mesti best2 nye. ngeh3

nadirah: dah jawab?? shup shup nak d bace~ :P

bingkisaNurani said...

dah jawab tp x publish lagi..he3

m u r n i said...

uish..patut la hambe usha2 tak jumpe!! :P