Wednesday, February 04, 2009

bederet-derets~

Bismillah~


happily ever after~ :)
[my group Jan 01/07]

salam alayk.
last week cik leez ade bg kitorg tgk result sem lepas. result ku okay, but takde A. tapi back up ngan praktical, result buleh tahan ok. tapi bile cakap ngan afiqi ritu, die cakap 'huh? $.#% je?'. hoho,ok la tuh. saye tau itu tak mencapai target anda, mentang2 anda tutor sikalang. ahaha! so, result boring giler tuh, ku mahu improvekan. cik liza cakap - murni, nape teori awak skang saye tgk makin slow je...bla3.. saye pon jawab- tu la pasal cik. takpe cik, nati saye dapatkan A tuk sem7 nih eh. heheh :P jadi, sabtu lepas saye exam psychiatric, and result dah kuar tadi.
dapat A~ heee! seronok syadid [wow,lame tak gune word nih] setelah sekian lame tak dapat. [jgn gelak eh, tau ah korang skor 4.0] hak3! meriah nye. daku sangat rindu pade gred A. ahaha! yeyeh! alhamdulilah!! :) tapi baru midterm [kecoh kan? tapi sgt teruja sbb lame dah tak dapat A nih. huaahhh~] ade lagi 2exam next week~! hope dapat la A juge. tapi blom study, dan afiqi pon dah sound semalam suh study. baik!! nak study ah nih. tapi sblom tuh nak tunjuk la sket2 kebizian saye menghandle program dan menyertai program yang berderet2 ini bermula dari sabu minggu lepas sehingga hari ini.
exam -> masjid wilayah -> istana budaya -> orientasi Junior 01/09 -> last day class psychiatric

peringatan: model kerja tanpa dibayar.



lepas exam terus pegi masjid wilayah ade perasmian 'school of excellent'. dalam pukul 2pm camtuh. first time exam tak pakai uniform. best jugak, siap ade makan, terharu pule. bergamba ngan miss hidayah, my english teacher [tudung pink, berdiri] b4 majlis start.



cam beselah, majlis perasmian banyak la org berucap. menteri zahid hamidi n zulhasnan pon ade. muke zaidi n daus dah menggambarkan segalanye~ ho.
[model: zaidi baju pepel, daus baju itam]



ahahaahaha! this is my favourite pic! heh, kegembiraan sangat terserlah! heee~sweet!
[ model: que dan zaidi ]



makan time! ahaha, kami cam dalam dunia sendiri. org2 lain gerak pantas nak beredar~kami masih bergembira di meja makan. huhuh. ^_^
[model: muni, kaktik, waniey, kak mie (yang bertudung krim. die da ade 2anak! menten kan? cun je cam budak! :P) and kak sarah]



pertame kali nak bergamba kat masjid wilayah even da Banyak kali program kat situ. hoho~ :P ni kat luar masjid. sumorg dapat beg hijau!
[model : kak mie, que, muni, kak tik, and kak sarah]



balik dari masjid wilayah 5pm. sampai umah siap2 untuk Malam Kemanusiaan untuk Palestin kat istana budaya. pukul 6.30ptg da naek bas. nih gamba depan istana budaya. kecoh nak tgkp gamba, padahal hari2 lalu! ahaha. utk pengetahuan, istana budaya sebelah hospital pusrawi je. huh.
[model: blakang- eena, kakna, zaidi, anie, kakzai and roy. depan- yati, kak dah, muni, que, miss hidayah, and syafiq juniorku]



ape lagi, sesi bergambar pon berlangsung la macam biase. gambar belakang tu lukisan abstrak. tapi bukan gune cat ke paint oil ke hape2, itu benang2 cam karpet. huraian gambar menceritakan yang Hang Tuah sedang mandi. cube tgk betol2, ade nampak Hang Tuah mandi?? huu, gambar ini senget, sekian terima kaseh. :)
[model: kak sarah, kakzai, lynda, kakdah, que, kak mie and muni ]



mereka bergamba bersame gong. jgn jadi ben-g0ng sudah! ahaha!
[ model: diri- roy, lynda and kak dah. duduk- kakzai]



sila ambil perhatian!
[ model : daus and zaidi ]



pada hari selase 3rd feb, my group ditugaskan menyambut kedatangan junior2 baru. dari hall sehingga ke meja pendaftaran sehingga ke meje makan disediakan oleh kami. hoho. ini sesi melipat tisu.
[ model: daus, lynda, kakjue, kakmie, que and yati]



penjaga meja 'doorgift'. saudari wahida dan sarah.



penjaga meja pendaftaran, saudari waniey dan zai bersama2 tutor, Pn.Sharifah and Pn.mahmudah dan zaidi menyebok.



ni rakan2 saya bersama staff kewangan.
[ model : (staff sahaja) berdiri- Pn. Anis. duduk- Cik Junaida dan Cik emilia atau lebih mesra dipanggil kak anis, kakju dan kak emi]



yeh! adeq2 junior sume sudah disambut dengan jayanya! ahaha!
[model : muni and kak zainura ]



rabu 4th Feb: last day class psychiatric ngan Madamme Sulaigah. Uuu, sedih sebab blaja psychiatric best! huhu, sebagai kenangan, sepotong kek secret recipe, sekotak air laici dan sepapan kad dihadiahkan kepada Madamme. ahaha.
[ model: semua ahli group saye. Madamme Su di belakang ]
kenapekah saye perlu duduk die depan bersame2 mereka yang tinggi???



disebabkan mase belikan kek untuk Madamme sume dah terliur, jadi, kami pon beli la jugak kek untuk dikongsi bersama. yeay! rezeki. alhamdulillah~ ^_^

lepas ni majlis penutup orientasi junior pule.
hope sume lancar2 belake. aminn.
huh, abes sudah. study. sekian.

3 comments:

zeyra zaha said...

waah cam bess je kehidupan anda..jelesssnyee..

zeyra zaha said...

tahniah untuk grade A anda.. =)

cik murni izar said...

hehe, trima kasih zeyra!
midtem je baru. daku sgt kecoh!
ahah~group kite sket org kot, tu yang nampak cam indah2~ sume rapat :P
jom ah jadi nurse! :P