Friday, March 28, 2008

cit cat tong cat~

Salam!
Huahh~lame sungguh tidak ku menulis di sini.
Nak bukak pon tak sempat.
Apetah lagi nak membetulkan code yang tah hape2 nih kan.

Hihi.dah alang2 ade mase sket ni kan.
Meh lah nak cite secare ringkas wat happen to me recently. [takdelah recent sgt! Ngah3!]

1-pegi pektikal. I got clinical instructors yang baru. Die sgt tidak disukai ramai~
Hahha~die mempunyai ciri2 manusia yg ku tak penah jumpe lagi. Die seorang yang suke dipuji n suke di kipas2 .i’m not that type of person eh! Sori sket! mulutnya juga sgt boleh tahan. Sekali die bercakap, maka terhirislah hatiku, jantungku, spleenku serta organ2 lain. Haha. Die la yang buatkan aku balik dari ospital dengan mate yang begenang2, hepatomegaly. Sedey2. kaki pon berat je nak pegi ospital Die jugaklah menyebabkan ramai student yang takmo dekat ngan die. Haha. Bukan lari eh! Tak dekat je~hubungan jarak jauh! Hahha…Waduh3..nape la allah ketemukan kami ngan die? Tapi aku tau,mesti ade hikmah kan! then I talked to my sister n bro. derang cakap I’m the bertuah one! Sbb aku jumpe org species nih time aku muda n blaja lagi. Both of them jmpe species nih time dah masuk ke alam pekerjaan. Huhuhu…mereka pon bgtau la kepadeku camne nak handle org yang ceni. So, I hope 2nd block of pektikal nih yang mane akanku bertemu dengannye, im going to be very-the-strong one! Yeah~ameen!

Uiks..tak ringkas pon!! Hhahahaha..ok..seterusnye!

2-asthma attack dalam kete. Uh,lame da tak kene benanye.salu mild je. Semput skit2 je. Tbe2 arituh demam. Asthma skali. Uish,takotnye! Time tuh on da way nak balik kolej. Rase cm detik2 terakhir je kat dunia nih.las2 balik, mkn ubt+rest. huhu. tapi kalo nak banding yang sebelum2 nih nye,lagi teruk. Lagi banyak mucus2+sekresi2 lain.kene g amek ventolin kat klinik. Myb sbb da lame tak kene, takot lebih banyak ah.hahha. now im okay. Alhamdulillah. Tq allah! –mari beribadah! :B

3-saya sgt merindui alwan nadiah. Uuuu..rindu. lame tak jumpe. Myb sbb bday die march kot. Tuh yang tringat2 tuh. Ari tuh lalu dekat kmpg tunku. Tringat memori2 dulu..haha. dulu salu pegi umah awan. Tusyen. Cekpoint saya n yah sblom balik umh. Umah awan ade kolam bawah tangge. Haha..sgt teringat! Patu time die oprate appendix dulu..pimpin die masuk umah cam bawak org baru lepas besalin! Ngah3. lawak2.banyak lagi..nak cite tak abes! Ngeh3. Epi belated beday darling~

4-nexwik exam midterm yang seakan2 final. Hua~sgt banyak yang perlu dibace n study! Yeyeye~go go chaiyok for murni!! Weee~

5- owh..lupe lak..i got 4little cute-tomei-gedix kittens~fifie branak arituh.
Hehhe…abes la duet bli whiskers~~ hihi..

Ape lagi ek! Takpe lah..sampai sini dulu lah. Later ya kawan2. doakan kejayaanku! Ameen! smoga anda semua bahagia n bertambah2 iman dan ilmu didada.

3 comments:

sweetie~ said...

eit dear..mish u too..lme xdgr cter and xhupdate ur blog..eit share r cne nk handle org cmtu..gue mau tau dong..

Livros e Revistas said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Livros e Revistas, I hope you enjoy. The address is http://livros-e-revistas.blogspot.com. A hug.

cik murni izar said...

haha..miss u too! tak hapdet! aah la..taksempat ah..kite macam bnyk mende nak buat.nak bukak tenet pon cam takd mood sbb da penat,hihi.