Tuesday, January 26, 2010

hatim

tadi aku terbaca sesuatu. tiba2 aku teringat seseorang.

masa zaman crazy2 chatting dulu. seingat aku MIRC hot gile time sekolah dulu. time form2 lebih kurang. dengan community zero lagi. memang gempak. asal cuti je mesti chatting, sampai muallimah sume stress la kat sekolah disebabkan ikhtilat yang berleluasa kan. hoho. tapi bukan itu yang aku nak cerita.

mase dulu gila2 melayari MIRC, aku ade chat ngan seorang lelaki. bukan kat hira' room mahupon kampung room atau sebagainya. laki tersebut secara mayanya sangat baik la. dia lebih berusia la dri aku sebab mase tuh dia sudah pon berada di mesir. belajar ape pon aku tak ingat. beliau sangat baikla bagi aku. nama dia hatim. itu je yang aku ingat pasal die. mesti sekarang dia dah kawen dah kan, orang2 belajar jauh2 nih lagi2 kat mesir salu kawen cepatkan. ahah. semoga berbahagia encik hatim. ^___^

mungkin teringat kat die sebab baca artikel ibnu hatim. hu.

2 comments:

MaRyAm DzuLkifLi said...

hahahaaa mirc~teringat kenangan dlu gak^^

neway mne tau incik hatim sedang menunggu mu dlm diam cik muni;)) cewahh~

hoyeh3 said...

ahaha. gile2 an mirc dulu2 tuh ;p
cam tah hape2 pon ade. kui3

en.hatim hanya kenangan je cikyam ;p kite tengah tunggu org lain sekarang! ahahah