Wednesday, April 22, 2009

saya rindu sama bayy.

salam.
huu, sangat rindu pada kakak saya.
die kat turkey skang nih.
die banyak nickname: nya, bayy, kmaya, qa'ya, qa'baya (ummi version), maya ijau, etc.
sebab rindu kat die, saye buat la entry special nih tok die~ :)
sebab asek tringat2 kat die an. hik3

ini gamba kakak saya yang sgt poyo kat sunway lagoon.
mase tangkap gamba nih, nya suh tgkap gamba pokok.
saye tgkap la gamba pokok. tibe2 die mara, sebab gamba die taknampak.
nampak pokok je~ ahhah!
ni second shoot lepas kene mara. :P
p/s: bersama tudung fevret! kuang3.


saye suke gamba nih. nampak sgt keibuan.
sweet2 gitu. ahaha, tapi die blom kawen!!
cecepat la kawen nya oiii~ :P
p/s: itu bukan anak nya. ahah, anak sepupu. :)



huu~bile tanye : nya, bile nak balik?
nati mesti die mara~
sayu la tuh, ahhaha!
kami rindu kamu la nya, lame tak snoll same2!
anak punai anak merbah~ ewah!
mesti rindu kitorg gak kan? ahaha.
nah, gamba ABS~[u know laa]
selamat menonton! :))








tak brape ABS pon.
sbb kalo real ABS, sgt menakotkan.
bahaye untuk tontonan umum! :P ngahaha!

ok nya, take care kat sane!
kumpul duet banyak2, balik nati dah janji nak blanje muni kan?
yeyeyey! ok, kim slm kat Mr.G***~ hak3. gatal!

p/s: nya, gores dan menang dapat offer keje kat malaysia~ abes la kamu~ dapat adek ipar pakistan la nati! muahahahahh! :P (again: gatal!) eh, apesal same2 urup G? G*** & Gores+menang?

ok. sudah lah tuh. perlu ke hospital sekarang~ later.
nya, i miss u~ :P


10 comments:

hazirah said...

woh kamu pon suke wat muke2 pelik ye amek gamba. mcm adik2 saye. haha. zahran pon da ikot sket2 :P

cik murni izar said...

hahaha! memang pon suke buat muke pelik2. ngan kengkawan ayu je ah. takan nak buat cemtuh kot. ahaha! ni special entry membongkar muke3 ampeh sedunia. banyak ag koleksi muke cemni. hahah! memalukan jugak la sbenaynye~ :P

cik murni izar said...

jap2, zahran poon dah ikot? wah! pasnih bleh ah kite posing ngan zahran! :P

hazirah said...

haha. aah. zahran ikot mak dia. haha. aah kan. ngan femily je bole muka2 camni! :P

cik murni izar said...

haaa~tau takpe. yah, muke awak ade tak buat ceni? ngeh2. kot2 la ade! ahaahha!

maYA IJau said...

tergelak2 baca..hahaha!!!

i miss everyone tooo...
i miss everyone tooo...
i miss everyone tooo...
i miss everyone tooo...
i miss everyone tooo...

and my Mr.G tatau la..
Your Mr. G..mau kerja Malaysia..
cayalah!!

p/s: akak marah kan mase amek bmgr tu, sbb nmpk pokok je..hahaa..btol!!!

cik murni izar said...

huhu~rindu sama kamu dong! mesti ummi lagi rindu! hek3. mari ergelak ketawe!! :)) harmoni xoxo

Oasis said...

Ha a la kan. Rindu kat dorang2 tu semua...Hehe

neveralone said...

nakal gle.
haha

cik murni izar said...

hoho,

wadi oasis: nati bleh ah tangkap gamba ceni bile bersiar2 melawat mesia nih! hahah :P

fenot: hihi, nakal ek? u cam tatau je~ :P