Friday, February 10, 2012

hoorey!

9 February 2012, 11.15pm
Bandar Baru Sentul, KL

aku online kejap dengan harapan nak setelkan payment kat maybank2u. tapi apakan daya, baru buat satu payment tibe2 maybank buat maintainance pula. sabar je lah. maka aku pun buka fb, nampak ada ada inbox msg. rupanya dari kak maya, dia send gambar. ya Allah, bestnyaaaaaa! seronoknyaaaaaaa!!! tuhan je tahu betapa seronoknye aku tengok gambar tu. bestnye. alhamdulillah. aku rasa happy sangat sampai rasa nak peluk orang! hiarghh hiarghh!!! weee~ xoxoxo

maceh kak nooonnnnn! weewwiitt weewwwiittt!!! ;p

p/s: aku tak suka tulis ayat sambil ade tanda seru yang banyak berderet macam ni ---> (!!!!!!!!) tapi ni sebab happy sangat,  ku relakan ajaaaa~ ;p


3 comments:

Cerita aku said...

ape2?ape2? nak tau jugakk!!!!!!!!!! (tanda seru byk sbb nak tau sgt)

murniizar said...

!!!!!!!!!!!!!, haha

maYA IJau said...

weeewwwwwiiiiittttt!!!!!!!