Sunday, June 27, 2010

enak sungguh!


oh. ini kek besday saya! sedap wo! kecuali part mangga sketul2 kat tengah tuh. tibe2 jadi nak muntah2 sket. ahaha. sungguh mengada ye!! kek coklat saja lepas nih! hiii! terima kepada makhluk yang belanja ye :) jangan serik untuk velanje lagi. eheh



oh! ini pulak alwan belanja! sangat sedap! tatau name ape makanan ini. black paper sumthing. ahahah. sangat sedap. ini serius! ;p


ini bukan makanan ye. ini manusia yang best dalam dunia! hoyeh. seronok gile la. at last dapat jugak kuar bertiga. teriimmaaaaa kassihhh abang lukman kerana melepaskan awan itu tidak menjadi on call pada hari semalam. hihi. oh yah! jangan gatal tangan. nti comot muke! :)

awan, yah, next time kite kuar lagi ye! syangat syuke.

6 comments:

[ AlexumaR ] said...

cute

Anonymous said...

oh.kek mango itu jd agen pemuntah.hehe.loya2 la kan tekak kan.heheh.tu la.suh beli kek durian tamau! hahha

murniizar said...

umar!! oh sula lame tidak nampak kamu bergiat di alam maya! selamat kembali. mesti sgt bz kan? :)

dedi, itu agen memang power. naseb tak vomit ye. kek durian? wah esok esok nak try!

I - s Y a said...

terliur.....

[ AlexumaR ] said...

mughny : bz gak . cuma tak de "feel" nk online sangat . insyallah kembali blogging~

murniizar said...

isya: da cuti kan? jooom secret recipe!! :))

umar: updet banyak2 ye incik! blog kamu itu best untuk di baca!